Welke krabpaal past bij jouw interieur?

0
668
Cat

Krabpalen worden gemaakt voor katten. Logisch natuurlijk. Maar ook de baasjes moeten er blij van worden. Daarom maakt krabpalenspecialist Petrebels prachtige design krabmeubels die bij elke woonstijl passen. Wij hebben onze favoriet al gespot. Welke vind jij het mooist? 

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben één of meer katten als huisdier – raskatten en gewone gezellige huis-tuin-en-keuken katten. En die zijn allemaal even gezellig, lief en grappig. Heb jij ook zo’n leuke kat? Dan heb je een goede krabpaal nodig. 

Een krabpaal is onmisbaar voor katten

Het zit in de natuur van katten om meerdere keren per dag ergens aan te krabben. Ze worden er blij van en ze geven hun nagels er een pedicurebehandeling mee. Een krabpaal in huis is dus belangrijk. Fijn: als je voor een geschikte krabpaal kiest, blijven je meubels en gordijnen ook mooi. 

Een krabpaal die perfect bij je interieur past

Iedereen wordt vrolijk van een kat die heerlijk ligt te slapen of aan het spelen is. Daarom staan krabpalen tegenwoordig vaak bij de baas in de buurt – gezellig in de woonkamer. Het is dus ook belangrijk is dat de krabpaal past bij je interieur. 

Petrebels begrijpt dat en ontwerpt krabpalen en krabmeubels die perfect matchen met elke woonstijl en trendkleur. 

Luxe design krabpalen voor ieder budget

Maar hun krabpalen zijn ook van duurzame kwaliteit en een feest voor elke kat. De fluweelzachte pluche is van extra sterke kwaliteit, de bodemplaat verzwaard en de sisal en krabstammen zijn dik en afgestemd op de behoeftes van katten. En natuurlijk is elke krabpaal voorzien van stoere hangmatten, slaaphuisjes en/of loungemanden. 

De krabpalen van Petrebels zijn een feest voor katten én hun baasjes!

En omdat iedere kat een goede krabpaal verdient, maakt Petrebels krabpalen voor elk budget. Heb je zin in wat inspiratie? 

Dit zijn de 5 bestsellers van de Petrebels collectie

1. LICHTE EN LUXE KATTENVILLA 

Jij houdt van wit en lekker fris. En wil een krabpaal die niet te veel ruimte inneemt. Dan is krabpaal Villa 150 cream perfect voor jou! Maar hij heeft ook alles wat jouw kat nodig heeft. Stevige stammen om heerlijk aan te krabben bijvoorbeeld. Maar ook een speeltouw, twee slaaphuisjes en een super-de-luxe loungemand bovenin. 

Liever een ander kleurtje of wil je meer zien? Check dan alle andere mooie krabmeubels van de Sweet Petite Collectie!

2. STOER SPEELPARADIJS VOOR KATTEN

Groot, stoer en stabiel. Krabmeubel Turnpike 190 is voor kattenbazen die het allerbeste willen voor hun kat. En die niet bang zijn voor een echt stoere eyecatcher in hun woonkamer. Is dit jouw krabpaal? Dan kies je voor krabparadijs waar je kat in kan klimmen, spelen en heerlijk kan relaxen. 

Dit stoere meubel is ook verkrijgbaar in de kleuren wit en cappuccino. Wil je die zien of je hart ophalen bij nog meer stoere krabmeubels? De Lucky Bastards collectie heeft nog veel meer mooie modellen. 

3. KRABPAAL VOOR SUPERMODELLEN 

Met een indrukwekkende lengte van 1.80 meter is krabpaal Ragdoll 180 het supermodel van de collectie. De cream uitvoering staat geweldig bij een Scandinavisch interieur en de kleur pepper past perfect bij een industriële woonstijl. En je kat? Die wordt heel gelukkig van de superdikke krabstammen, de luxe hangmat en royale loungemand bovenin. 

Ook zo gecharmeerd van deze stoere look? Kijk dan ook eens naar de rest van de Lucky Bastards collectie. 

4. COMPACTE KRABTON MET KLASSE

Krabton Superdome 120 is afgewerkt met fluweelzachte kwaliteitspluche in de kleur cappuccino. Omdat de extra sterke sisal rondom daar perfect bij matcht heeft deze krabpaal een luxe landelijke look. Handig: hij neemt heel weinig ruimte in, maar heeft toch alles wat je kat nodig heeft – veel zachte slaapplekjes, een dik speeltouw en meer dan genoeg plek om lekker te krabben. 

Hou je meer van industrieel? Hij is ook verkrijgbaar in de stoere kleur pepper. Of wil je de rest van de krabtonnen uit de Champions Only collectie zien? Surf dan naar de webshop van Petrebels.

5. TRENDY KRABPAAL VOOR KONINKLIJKE KATTEN

Fris, hip en chique. Dat is krabmeubel Charlotte 180. Past perfect bij lichte interieurs en bij kattenbazen die van de hotel-chique look houden. Hou je van landelijk of industrieel? Kies dan voor de warme kleur cappuccino of de stoere kleur pepper. Jij blij en je kat ook. Want de drie extra dikke krabstammen, twee knusse slaaphuisjes, een heerlijke hangmat of luxe loungemand geven heel veel ruimte om te krabben én natuurlijk te relaxen.   

Afbeelding met metaalgoed, uitrusting

Automatisch gegenereerde beschrijving

Meer zien? Bekijk dan de complete chique Kings and Queens collectie.  

Wil jij ook een krabpaal die perfect bij je interieur past? 

Bekijk hier de hele krabpalencollectie van Petrebels. Of neem even contact op met de krabpalenexperts van Petrebels. Want zij kunnen je er alles over vertellen!