Deze vlaggen moet je sowieso in huis hebben

0
1066

Bepaalde vlaggen zijn een paar keer per jaar erg handig om in huis te hebben, bijvoorbeeld tijdens een belangrijk moment of een bepaalde dag waarop iets gevierd. Hieronder willen we je drie tips meegeven van vlaggen die sowieso handig zijn om in huis te hebben, zodat je ze op kan hangen als het daar de tijd voor is. Dan heb je deze vlaggen al in huis en hoef je hier niet naar op zoek.

De Nederlandse vlag

De eerste tip die we je willen geven is om een Nederlandse vlag in huis te halen. De Nederlandse vlag in huis halen is handig omdat je deze sowieso nodig gaat hebben als er een speciale Nederlandse feestdag is of als je kind bijvoorbeeld geslaagd is voor de middelbare school. Het is dan namelijk een traditie om de Nederlandse vlag samen met de rugzak of schooltas uit te hangen. Ook tijdens nationale feestdagen zoals Koningsdag of tijdens het WK of EK is het leuk om je Nederlandse trots te laten zien met de Nederlandse vlag.

Vlaggen voor feestelijke momenten

Onze tweede tip is om feestdagvlaggen in huis te halen. Vlaggen voor feestdagen zijn altijd handig en leuk om in huis te hebben. Zo heb je voor elke feestdag sowieso al een leuke versiering in de vorm van een vlag. Er zijn veel leuke vlaggen voor feestdagen, zoals een vlag voor Sinterklaas en Kerstmis, of een leuke vlag voor Pasen, Carnaval, Moeder- en Vaderdag en nog veel meer leuke opties.

De regenboogvlag

De regenboogvlag is ook erg leuk om in huis te halen. Niet alleen is dit een leuke vlag, maar je kunt met deze vlag ook je steun aan de LGBTQ+ gemeenschap tonen. Deze vlag kun je bijvoorbeeld uithangen tijdens Pride of tijdens Coming Out day. Ook is deze vlag erg leuk om mee te nemen als je de Pride zelf ook mee gaat lopen.