Wat is Ark Survival Evolved?

0
1380

het woord zegt het al, een echte survivalgame. Wanneer je de game start word je wakker op een enorm eiland waar veel verschillende soorten dinosaurussen rondlopen en vliegen. Je begint met helemaal niks maar gaandeweg levelt je character waardoor je steeds meer spullen en objecten kunt maken. Van een simpele broek tot een automatisch wapen. Een grote lijst met spullen komt voorbij.

Je staat er zeker niet alleen voor in ARK. Zo kun je aan alle kanten hulp aangeboden krijgen. De game kan namelijk in multiplayer vorm gespeeld worden waardoor je met al je vrienden of kennissen samen kunt spelen. Zo kun je samen een alliantie vormen en de grootste en tofste bouwwerken maken. Daarnaast kan je alle dinosaurussen die je tegenkomt temmen om er vervolgens grondstoffen mee te delven, je base te verdedigen, te reizen of natuurlijk andere spelers aan te vallen!

Naast het originele concept van de game, dino’s temmen en natuurlijk bouwwerken maken, is er ook een speciale mode uitgebracht dat lijkt op de hunger games. Je wordt hier in een grote arena achtergelaten met als doel te overleven, deze gamemode noemen ze Survival of the Fittest.

Naast de geweldige gameplay bevat de game geen microtransacties en kost het maar éénmalig geld. Natuurlijk kan je wel een eigen server kopen om het spel met vrienden online te kunnen spelen. Dit zorgt er voor dat de spelervaring naar een nieuw level wordt getild. Je kunt dit doen met Ark server hosting. Wij raden aan om dit bij een hosting partij te doen die hier al jaren in thuis is, zo voorkom je miskopen. Een goed voorbeeld voor een hosting partij is koopjeserver.nl.

Conclusie
Ben je nieuwsgierig geworden? Ark is een veelzijdige game met veel verschillende leuke mogelijkheden. Wij vinden daarnaast dat het geschikt is voor alle leeftijden dus wil je het graag bestellen? Kijk dan simpelweg even bij de grootste Nederlandse webshops zoals Bol.com of natuurlijk via de officiële kanalen zoals Steam. Wij zijn zeker overtuigd dat dit spel veel potentie heeft om nog harder door te groeien dan dat het nu al doet. Wij zijn fan, jij ook?