Hoge korting op medische mondmaskers

0
786

Bij Medicamarkt worden online vele beschermende producten verkocht. Het zijn producten die worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie en in de medische wereld. Met deze producten wordt voorkomen dat bacteriën en virussen worden overgedragen van personen naar voedsel of van personen naar andere personen. Door deze beschermende producten consequent toe te passen en op de juiste wijze te gebruiken kan worden voorkomen dat voedsel wordt besmet. In tijden waarin veel griep voorkomt helpen met name mondkapjes om de overdracht van virusdeeltjes tegen te gaan. Deze mondkapjes zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.

Wat zijn medische mondkapjes?

De verschillende typen mondkapjes lijken sterk op elkaar. Toch biedt het ene type veel meer bescherming dan het andere. Voor werk in de gezondheidszorg kun je het beste de medische mondkapjes FFP2 gebruiken. Die houden 94 procent van de virussen en bacteriën in de lucht tegen. Met zo’n mondkapje kun je dus nog steeds een besmetting oplopen, maar de kans is wel veel kleiner. Het type FFP1 biedt slecht 80 procent bescherming, en die geldt niet als medisch mondmasker. Voor de maximale bescherming maak je gebruik van het type FFP3. Dat houdt 99 procent van de virussen tegen.

Online bestellen

In de webshop van Medicamarkt is het niet moeilijk om de juiste producten te vinden. Bij elk product staat duidelijk vermeld om welk type het gaat. Waar dat relevant is bevat de informatie bij de producten uitleg over de wijze van gebruik. Dat is soms nodig, want er zijn vele typen en varianten van de meeste producten verkrijgbaar. Als producten, zoals wegwerphandschoenen, in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn is het goed om te informeren of de kleur van de handschoenen voor een specifieke doelgroep bedoeld zijn. Bij Medicamarkt zijn geselecteerde producten regelmatig in de aanbieding. Ook als je producten in grote hoeveelheden bestelt kun je flinke kortingen krijgen.