Een inground trampoline brengt plezier naar je tuin

0
1286

Een leuke en handige manier om plezier naar je tuin te brengen is een leuke speelplek maken door een Etan inground trampoline in je tuin te plaatsen. Een Etan inground trampoline is een inground trampoline van Etan die ingegraven wordt in je tuin. Dit verstoort dus niet het mooie tuinaanzicht, maar verzorgd dus wel een leuke speelplek voor je kinderen en misschien wel jezelf. Wil je dus een simpele, leuke en veilige speelplek voor je kinderen creëren in je tuin, zonder je tuin al te veel te verwoesten, kies dan voor een inground trampoline.

Verschillende soorten inground trampolines

Er zijn verschillende soorten inground trampolines van Etan. Zo kun je een inground trampoline in allerlei vormen kopen, zoals een Etan rechthoekige trampoline of een trampoline in een ronde vorm. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een inground trampoline met een veiligheidsnet eromheen, voor de extra veiligheid. Ook zijn de inground trampolines natuurlijk verkrijgbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Ben je dus op zoek naar een inground trampoline van Etan, bedenk je dan goed hoeveel ruimte je hebt en of je wilt kiezen voor de extra veiligheid met het net om de trampoline heen.

Alle voordelen van een inground trampoline

Een inground trampoline heeft veel voordelen. Ten eerste kan de trampoline in de tuin worden gegraven en dan heb je een leuke speelplek in de tuin. Daarnaast wordt hierdoor het aanzicht van de tuin niet verstoord, omdat de trampoline in de grond zit. Omdat de trampoline in de grond zit, is deze ook een stuk veiliger. De valhoogte is laag en een kind zal zich dus niet snel bezeren als ze van de ingraaf trampoline afvallen. Zoek je dus nog een leuk speeltoestel voor in je tuin dat ook nog erg veilig is en lang meegaat, dan moet je een inground trampoline van Etan kiezen.