Dit moet jij in huis hebben!

0
1567

Er komen dagelijks weer nieuwe apparaten op de markt, maar welke zijn nou echt onmisbaar in huis? Wij hebben voor jou een aantal apparaten op een rijtje gezet. De apparaten worden steeds moderner, luxer en innovatiever. De mogelijkheden zijn enorm! De apparaten zijn daarnaast ook een stuk handiger en efficiënter geworden. Denk bijvoorbeeld aan een robot stofzuiger die het hele huis voor je stofzuigt, terwijl jij het eten klaarmaakt. Ideaal toch?

Draadloze speakers

Alles wat draadloos is, is eigenlijk een must in 2022! Van streamen tot gamen, van televisie kijken tot muziek in verschillende kamers. Met draadloze speakers is het allemaal mogelijk. Plaats bijvoorbeeld wat boekenplank speakers in de woonkamer en ervaar het geluid. Het belangrijkste voordeel van deze draadloze speakers is het feit dat je deze heel eenvoudig verplaatst.

De robot stofzuiger

Ja. De draadloze robotstofzuiger mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De stofzuiger is misschien wel een van de meest gebruikte huishoudelijke apparaten. En laten we nou even eerlijk zijn mannen, wij houden toch helemaal niet van stofzuigen? Zorg daarom dat je een robotstofzuiger in huis hebt! Het is aan te raden om je huis minimaal 3 keer te stofzuigen. Eigenlijk in dit geval, te laten stofzuigen.

De airfryer

Wij mannen zijn over het algemeen geen keukenprins en staan liever niet al te vaak in de keuken. Uiteraard koken wij ook wel eens een lekkere maaltijd, maar hoe makkelijk zou het zijn als je na een lange werkdag binnen enkele minuten een maaltijd klaar hebt staan? De airfryer maakt dit mogelijk. Je bakt er heel eenvoudig patat of snacks mee, maar ook vis of broodjes. Er is echt veel meer mogelijk met een airfryer dan alleen patat bakken!

Google Home

De Google Home heeft ontzettend veel voordelen. Je koppelt je Google Home eenvoudig met andere producten, je bedient apparaten met spraak en krijgt razendsnel antwoord op al je vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals: ‘’ Hey Google, hoeveel graden wordt het vandaag? ‘’ Je cast video’s naar je smart tv en gebruikt de Google Home zelfs als muziekspeler. Speel je favoriete nummers af en geniet van de innovaties van Google Home.

Automatische raamwisser

De automatische raamwisser is typisch zo’n product waarbij je na eenmalig gebruik niet meer terug kan. Het product is ideaal voor ieder huishouden. De automatische raamwisser maakt het namelijk mogelijk om alle ramen te zemen zonder dat je strepen of overgebleven water hebt op je ramen.