Gira schakelmateriaal

0
695

We denken er eigenlijk niet zo over na, maar we gebruiken schakelmateriaal meerdere keren per dag. Stopcontacten, schakelaars, jaloeziebesturing en ander schakelmateriaal helpt ons elke dag met het licht aanzetten, de telefoon opladen, de zonnewering te bedienen en nog veel meer. Niet gek dat het ontwerpen van schakelmateriaal een zeer specialistische zaak is. Gira levert al meer dan 100 jaar schakelmateriaal dat past in elk gebouw. Gira schakelmateriaal is niet alleen van uitstekende kwaliteit, waardoor dagelijks gebruik niet ten koste gaat van de lange levensduur. Maar Gira schakelmateriaal wordt ook nog eens onderverdeeld in vele series, verschillend in vormgeving en materiaal, waardoor er altijd een Gira schakelmateriaal serie bij zit die bij jou in de smaak valt. Het maakt niet uit of je van klassiek of modern houdt, of waterdicht schakelmateriaal nodig heeft, want Gira heeft het allemaal.

Standaard 55 blijft favoriet

Als men denkt aan Gira schakelmateriaal, dan denkt men aan de Gira Standaard 55 serie. De Gira Standaard 55 afdekramen zijn mooi in hun eenvoud. Het Gira schakelmateriaal Standaard 55 is verkrijgbaar in glanzend wit, mat wit en créme wit, die makkelijk te combineren zijn met elke muurkleur. De Gira Standaard 55 afdekramen gaan samen met de de Gira Systeem 55 centraaldelen. De Gira Systeem 55 serie is zeer uitgebreid, met bedieningstoetsen, draaiknoppen, schakelaars en centraaldelen in allerlei soorten en maten. Het Gira schakelmateriaal is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, waardoor ze tegen een stootje kunnen en heeft het een onderhoudsvriendelijk oppervlak. 

Tijdloos met Gira F100

Onder de Gira schakelmateriaal series bevindt zich ook het tijdloze Gira F100 schakelmateriaal. De Gira F100 afdekramen kenmerken zich door de smalle randen en licht afgeronde hoeken. Dit geeft de Gira F100 serie een modern tintje zonder overdreven aanwezig te zijn. Gira biedt een wijd scala aan F100 functies die samen gaan met de afdekramen. Voorbeelden van deze functies zijn simpele schakelaars en wandcontactdozen. Maar ook luidsprekers, radio’s en tastsensoren. 

Gira schakelmateriaal kopen

Wanneer je hebt besloten om schakelmateriaal aan te schaffen, moet je opzoek gaan naar een verkooppunt. Schakelmateriaal is tegenwoordig heel gemakkelijk online te verkrijgen. Elektrototaalmarkt.nl heeft een groot assortiment elektro en schakelmateriaal en is een zeer geschikte webwinkel om jouw Gira schakelmateriaal aan te schaffen. De site laat je overzichtelijk zien welke Gira series er zijn en het specialistische personeel helpt jou graag verder met eventuele vragen over de producten of de installatie.