De juiste portemonnee kopen

0
870

De juiste portemonnee op zak hebben is een echte noodzaak voor alle mannen. Elke man is zich hiervan bewust. Dergelijke portemonnees bezitten een uitstekende functionaliteit als het gaat om het dragen van geld en het veilig meenemen van geld en andere dingen, zoals bankkaarten. Een goede portemonnee moet standaard opvouwbaar zijn dat klein is en gemakkelijk in je broekzak past.

Wat moet je meenemen in je portemonnee?

Het is belangrijk om niets te vergeten in je portemonnee. De belangrijkste dingen die je altijd in je portemonnee moet hebben, zijn betaalpassen, kredietkaarten, contant geld, een identiteitskaart en een foto. Als dit nodig is, kan je er ook bepaalde contactgegevens in bewaren. Niet alle kaarten moet je natuurlijk in je portemonnee bewaren. Zaken zoals bonnetjes, kortingkaarten, coupons en bibliotheekpassen kan je thuis laten en ze enkel meenemen als je ze echt nodig hebt.

https://www.instagram.com/p/Bl23VEFlbZI/

Vele soorten portemonnees

Portemonnees zijn te koop in heel wat soorten en maten. Als je er één gaat aanschaffen, moet je goed letten op het formaat ervan, het materiaal waarin het gemaakt is en de vouwstijl.

De standaard portemonnees

Uiteraard zijn de standaard portemonnees diegene die het meeste gebruikt worden. Sommigen ervan kunnen 1 keer opgevouwen worden, terwijl andere van deze portemonnees wel 2 of 3 keer worden opgevouwen. Eigenlijk worden deze portemonnees door zowat 90% van de mannen gebruikt. Wel ziet elke portemonnee er ongeveer hetzelfde uit, maar toch anders. Het materiaal dat hierin het meeste gebruikt wordt, is leder.

Een reisportemonnee

Reisportemonnees zijn ideaal voor mannen die veel reizen. Het gaat er hier eigenlijk over dat een man in deze portemonnee meer kan bewaren dan gewoon contant geld. Sommigen zijn zelfs uitgerust met verschillende vakken om verschillende valuta’s in te bewaren.  

Een sportportemonnee

Mannen die zich vaak buiten bevinden, zullen deze portemonnee ideaal vinden. Ze zijn waterdicht en ze bezitten een rits om alles veilig in te bewaren.

Een mini portemonnee

Deze portemonnees zijn erg dun en zeer beperkt. Dit betekent dat je hierin alleen de noodzakelijk dingen kan bewaren, zoals een identiteitskaart en wat geld. Een voordeel van deze portemonnee is dat deze in je voorzak bewaard kan worden, hetgeen de kans op zakkenrollers aanzienlijk verkleint.  

Dingen om mee rekening te houden bij het kopen van de juiste portemonnee

Als je een portemonnee gaat kopen, zijn er enkele zaken waarmee je rekening moet houden.

De juiste maat of het juiste formaat kiezen

Het is belangrijk om het juiste formaat te kiezen. Een grote portemonnee kan er nogal onhandig uitzien. Ook kan dit een uitstulping in de achterzak veroorzaken, hetgeen je look kan verpesten. Als jij modebewust bent, koop je beter een kleinere portemonnee die je 2 of 3 keer kan vouwen. Door voor een compacter model te kiezen, zal je ook geen onnodige spullen met je meedragen.

Het juiste materiaal

Een andere tip die niet onbelangrijk is, is dat je kiest voor het juiste materiaal. Het gaat niet altijd om het juiste formaat en een bepaald design, maar ook over een goed materiaal. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een portemonnee in leer, polyester of katoen.

Lees ook: een gids voor CBD olie.