Bespaar geld met een gebruikte magazijnstelling!

0
727

Is een magazijnstelling gebruikt maar nog in zeer goede staat? Dan is het nog steeds mogelijk om deze in jouw magazijn toe te passen. Het is dan ook zeker aan te raden om op zoek te gaan naar gebruikte stellingen. Dit is in de eerste plaats een stuk goedkoper dan wanneer je voor volledig nieuwe stellingen gaat. Je kunt tot wel honderden euro’s besparen, afhankelijk van het type stelling dat je kiest en de hoeveelheid stellingen die in je magazijn geplaatst gaan worden. Daarnaast lever je ook niet in op kwaliteit: de gebruikte stellingen voldoen nog steeds aan veiligheids- en kwaliteitseisen. Ontdek hier alles over het aanschaffen van gebruikte magazijnstellingen.

Dit is waarvoor je een magazijnstelling gebruikt

Een magazijnstelling gebruik je voor het opslaan van goederen die je vervolgens weer naar klanten verzendt. Een goede stelling biedt overzicht en zorgt ervoor dat processen sneller gaan, waardoor je hier uiteindelijk ook de vruchten van gaat plukken. Het maakt niet uit hoeveel goederen je in de voorraad hebt en hoeveel ruimte er beschikbaar is in het magazijn: er is altijd een mogelijkheid om stellingen naar jouw wens toe te passen. Een magazijnstelling is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. 

Ontdek de soorten magazijnstellingen

Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je een magazijnstelling gebruikt gaat aanschaffen. Het aantal soorten stellingen is ruim: je bent daardoor altijd in staat de juiste keuze te maken. Het is onder andere mogelijk om voor de volgende soorten te kiezen:

  • Palletstelling: een palletstelling is de beste keuze wanneer jouw bestellingen op pallets binnenkomen en ook op pallets weer verzonden worden.
  • Draagarmstelling: een draagarmstelling is ideaal voor het dragen van zware of lange voorwerpen. Combineer deze stelling met legborden voor nog meer stevigheid. 

Inrijstelling:een inrijstelling is handig voor een magazijn met veel ruimte waar je gemakkelijk met een heftruck pallets met goederen kunt plaatsen op instelbare hoogte.